DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

utorok 27. septembra 2011

ANAL CUNT "Wearing Out Our Welcome" LP (Limited appeal)

Takže Seth Putnam to už má zasebou a nejde mi nespomenúť božie mlyny. Fakt sa vždy musím pousmiať, keď vidím človeka, čo šíri okolo seba nenávisť a opovrhnutie, že ako sním raz zalomcuje život.Všetko na čom sa smial u druhých , sa mu vrátilo aj s úrokmi, to je už fakt na zamyslenie! Putnam bol pre mňa stelesnením Americkej debility. Taký klasický idiot, ktorému dajú do ruky mikrofon a keď zistí, že už s muzikou nevie zaujať, tak začne písať strašne kontroverzné texty. Typické. Jedno mu však nevieme uprieť a to fakt, že stáli pri zrode grindcore štýlu a to konkrétne škatuľky, noise/grind. Majú za sebou nespočetne veľa albumov, splitov a fakt, že ich vôbec niekto sledoval, tak to mohli ďakovať len vydavateľstvám Earache a Relapse. po vyhadzove od oboch to už šlo s kapelou pekne dole vodou. Nahrávky postrádali kvalitu a čo je horšie aj nápady a energiu. Táto posledná nahrávka tomu je len živým príkladom. 11 songov nahratých niekde v skúšobni na kazeťák a následne dohraté zbory v štúdiu, dávajú celkom odfláknutú nahrávku. Fakt poklona tomu, kto tento hnoj vydrží počúvať až do konca. Pritom vraj tu malo byť viac songov ale album rozdelili na dve časti ( asi v úbohom domnení, že po jeho smrti  z toho niečo vytrieskajú) Kto si kúpi tú druhú časť, tak to fakt neviem! Až si chcete pokaziť deň, tak nech sa páči, ale myslím si, že v každej dedine je jedna podobná kapela, akým boli A.C., tak sa radšej poohliadnite po nich, možno ešte aj kvalitnejšiu nahrávku vám dajú!
Ešte raz zbohom Putnam, nech ti pekelné ohne pečú tvoje špeky v kľude, hehehehehe!

1 komentár:

-273,15Zbyna povedal(a)...

Jo, máš pravdu. Seth byl pravděpodobně skutečnej ubožák a král všech idiotů. Nicméně muziku dělal výbornou..., aspoň teda občas. Jednu dobu jsem byl velkým fanouškem, ale pak jsem naštěstí prozřel a všecko co jsem měl od Anal Cunt jsem prodal.