DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 13. júna 2024

JIGSORE PUZZLE / XSPIG split 7"EP 2023 (Rodel Records)

Neúnavný podporovateľ rýchlej muziky Keule z Rodel Rec. to naozaj nevzdáva a vydáva jeden undergroundovejší titul za druhým. Tu máme dvakrát Nemecký fastcore. 

JIGSORE PUZZLE už poznám nejaký ten piatok a hrajú naozaj natlakovaný fastcore,ako hrom. Ako ináč dokážete natlakovať 15 songov do 4 minút? Totálne výbuchy, ktoré trvajú maximálne 20 sekúnd, pekelné tempo,dva urevané vokály a žiaden oddych. Stará škola ako hrom, niečo ako Spazz alebo Charles Bronson. Dobré!!

XSPIG je tiež Nemecká záležitosť a ja som sa stretol s touto chástkou len teraz prvý krát. Priznám sa, že mi trocha padla gamba, lebo hrajú fakt namakaný fastcore/grind. Dve gitary na zvuku už urobia poriadnu hustotu a tak isto dva vokály , kde okrem klasicky urevaného zaznie aj murmur. Songy sú okolo minutky a zaznejú tu aj dve coverky od Infest a Dropded. Tak si môžete o orientovaní kapely urobiť obraz. Až chcete za 8 minút zažiť lobotomiu , tak tento split je na to určený! Dobrá práca!

-Lepra-

JIGSORE PUZZLE bandcamp

XSPIG bandcamp
 

Žiadne komentáre: