STRANKY

piatok 7. júna 2024

LICKSPIT / NEGATIVE PATH split MC 2024 (Šváb Records)

 

Šváb vydáva kazetovú verziu  tohoto splitka, ktorý vyšiel aj na asfalte. Stretli sa tu dve kapely, ktoré trocha sú žánrovo v iných škatulkách,ale sú na jednej palete a čo je hlavné, tak zmysel oboch kapiel je, že sa rozhodli vzdať hold starej škole ich štýlu.

LICKSPIT je Česko-Slovenský projekt (Skulda a spol. z Boiling Point,Carl Gut). Rozhodli sa vzdať hold prapočiatkom fast core štýlu. Presne v momente, keď meteorit dopadol na zem. Má to silu, šťavu, energiu a zničí to všetko. Krátke výbuchy, punková dravosť a intenzita, občas klepačky, urevaný vokál, zborové refrény,songy do minutky,proste fast core so všetkým,ako sa patrí.Texty sú v Slovenčine a celkom ma zaujal text "Merchcore". Fakt trefa ! Hudba sa dobre počúva a má to skvelý zvuk.Tu nie je ani čo vytknúť.Takto sa to robí, do havkovej mamičky! Šilty hore, skejty do rúk, bandana na obočie a ideme na to!!!

NEGATIVE PATH je Sicílska Hradcore/Punk úderka, ktorá tu predvádza ten klasický ranný hardcore/punk, ktorý nasrate ide za svojim cieľom ,ako politik za úplatkom. Nedávajú ti vydýchnúť ani na sekundu. Minutové, nasraté punkové odtrhovačky s poriadným revom. Trocha raw zvuk ako sa patrí a na koncerte toto musí fungovať vždy zaručene!

P.S. Až chcete výlet k velkému tresku, tu je jedno splitko!

-Lepra-

LICKSPIT bandcamp

NEGATIVE PATH bandcamp


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára