STRANKY

nedeľa 23. mája 2021

CAVERNICULAR "Man´s Place In Nature" 12"LP 2018 (Rodel Rec./ Here And Now)

 

Celkom prekvapenie pre mňa je táto kapela. Garážové grind kapely, na pokraji počúvanosti, tých je dosť,ale vyvážiť tú surovosť garáže s počúvateľnosťou, to už je umenie. Aj keď Talianský CAVERNICULAR, tento materiál nahrali v štúdiu, dali tomu taký fajn raw zvuk.Ten sa na tento typ nahrávky,ale že náramne hodí. 

Hudba to je mix crustovej dravosti, death metalového vokálu, HC postupov a grindcore tempa. Každopádne táto rôznorodosť má na svedomí, že sa nenudíte. Dva spevy sú fajn zosúladené a do toho občas aj zareve, taký klasický fastcore spev. Riffy prechádzajú od klasických grindových postupov, cez punkové a občas do konca zabŕdnú aj do klasických industriálnych postupov. Fakt som sa nenudil a to je už čo povedať. Práve tá rôznorodosť celej nahrávky sa mi fakt ráta na celom. Do toho fajne ironický názov albumu a pekný priesvitný vinyl.

 Držím chlapcomn palce a dúfam, že niekde na pódiách sa stretneme!

-Lepra-

BANDCAMP

sobota 8. mája 2021

NOCTURNAL HOLLOW u Immortal Souls Prod.

 Venezuelská death metalová dvojica NOCTURNAL HOLLOW, budú vydávať svôj už v poradí 6 radový album"Triumphantly Evil" u Slovenského labelu IMMORTAL SOULS PRODUCTIONS na CD/MC. Vyznávači pravého UG death metalu si oblížu všetkých desať plátkov cirkulárky. Vypočuť si album môžeš TU